Neem contact op

Heb je vragen, is er iets mis met de website of wil je gewoon heel graag iets kwijt? Laat dan even een berichtje achter en we laten van ons horen!

Nordlaan 28
6881 RN Velp
Netherlands

LogopedieMateriaal is een winkel, een uitgever en kenniscentrum gebouwd door gedreven logopedisten die na jarenlange ervaring in de eigen pratkijk besloten dat kinderen én logopedisten goed materiaal verdienen.

Over ons

 
Willy Dijkstra-Buitendijk

Willy Dijkstra-Buitendijk

Lenie van den Engel-Hoek

Lenie van den Engel-Hoek

 

Willy Dijkstra-Buitendijk is al jarenlang logopedist in haar eigen praktijk in Velp. De praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van jonge kinderen met spraak-taalproblemen. Haar creativiteit heeft ze de afgelopen jaren gebruikt om verschillende producten te ontwikkelen voor de logopedische praktijk. Deze worden in eigen beheer uitgegeven bij Logopediemateriaal.nl. 

 

 

 

Lenie van den Engel-Hoek is ook al jarenlang logopedist en werkzaam geweest in verschillende settings, waarvan de laatste jaren in het Radboudumc. Ze heeft veel ervaring in het geven van colleges en lezingen. Ze is auteur van het boek ‘ Eet- en drinkproblemen’ en in 2013 gepromoveerd. Ze geeft de producten van logopediemateriaal een theoretische basis.