Neem contact op

Heb je vragen, is er iets mis met de website of wil je gewoon heel graag iets kwijt? Laat dan even een berichtje achter en we laten van ons horen!

Nordlaan 28
6881 RN Velp
Netherlands

LogopedieMateriaal is een winkel, een uitgever en kenniscentrum gebouwd door gedreven logopedisten die na jarenlange ervaring in de eigen pratkijk besloten dat kinderen én logopedisten goed materiaal verdienen.

Workshop MPS - Minicursus FonoLog

In de afgelopen 4 jaar hebben we de geaccrediteerde workshop MPS ( duur 3 uur ) al ruim 50 maal gegeven op verschillende locaties (scholen, instellingen en bij kwaliteitskringen) in Nederland. Deelnemers zijn enthousiast over de combinatie theorie en praktisch werken.

Met de introductie van FonoLog hebben we een minicursus ontwikkeld. Tijdens deze minicursus doorlopen we het programma, bespreken we casuïstiek en laten we de combinatie met MPS zien.

De theoretische basis van fonologische problemen en logopedische differentiaaldiagnostiek komen aan bod tijdens de cursus.

De minicursus kost € 65,00 per persoon, ook als we op locatie komen.

De eerstvolgende minicursus FonoLog wordt gegeven in Velp Gelderland op zaterdag 19 oktober 2019
van 9.30 uur tot 12.30 uur.

U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Indien u vragen heeft, kunt u ons mailen: minicursusfonolog@gmail.com

Zijn jullie met meer dan 12 deelnemers? Dan komen we graag op locatie!

De minicursus wordt gegeven door Lenie van den Engel-Hoek en Willy Dijkstra-Buitendijk, logopedisten.

Om meer te weten, klik hier.

Hier vind je onze algemene voorwaarden voor de minicursus.

 

 

Wordle


Aanmelden voor de minicursus FonoLog