Neem contact op

Heb je vragen, is er iets mis met de website of wil je gewoon heel graag iets kwijt? Laat dan even een berichtje achter en we laten van ons horen!

Nordlaan 28
6881 RN Velp
Netherlands

LogopedieMateriaal is een winkel, een uitgever en kenniscentrum gebouwd door gedreven logopedisten die na jarenlange ervaring in de eigen pratkijk besloten dat kinderen én logopedisten goed materiaal verdienen.

MPS_thumb3.png

MPS

MPS - Minimale Paren Spellen, is ontwikkeld door Willy Dijkstra-Buitendijk die als logopedist een jarenlange ervaring heeft in het behandelen van kinderen met fonologische problemen.

MPS staat voor 'Minimale Paren Spellen' en is speciaal ontwikkeld op basis van de methodes van Hodson & Paden en Metaphon voor de behandeling van kinderen met fonologische problemen. De kracht van deze methodes is dat kinderen op een leuke manier ontdekken dat ze zelf de betekenis van een woord kunnen veranderen. Ze merken snel dat ze beter verstaanbaar worden en raken gemotiveerd om de veranderingen toe te passen.

MPS bestaat uit 432 gekleurde losse kaartjes die gebruikt kunnen worden voor de in de praktijk meest voorkomende processen (backing/fronting, stopping, dentalisatie, clusterreductie, h-satie, gliding en devoicing). Van elk proces zijn een aantal minimale paren gemaakt en elk proces heeft zijn eigen kleur. Zo zijn de minimale paren van backing en fronting omkaderd door een rode rand. Met deze kaartjes kan je verschillende spellen spelen, zoals:

  • een Lottospel

  • een Ganzenbordspel

  • een Memoryspel

  • het Geheimspel

De minimale paren kaartjes, alle bordspelen, een uitgebreide handleiding én zwartwit kopieën van de kaartjes en bordspelen worden geleverd in de stevige rode MPS koffer.

MPS € 188,00 
( kan gecombineerd worden met FonoLog)

De Minimale Paren Spellen in de rode koffer zijn uitverkocht!

Bij voldoende belangstelling gaan we door met een verkorte versie.
Deze zal bestaan uit een vernieuwde handleiding, waarin ook de combinatie MPS met FonoLog wordt besproken, de 4 basis-spelplaten van kunststof en de zwart-wit kopieën van de spellen.

Mocht u hiervoor belangstelling hebben dan kunt u een mail sturen naar: logopediemateriaal@gmail.com


RecensiesKlik hier om spellen van MPS te bekijken