Neem contact op

Heb je vragen, is er iets mis met de website of wil je gewoon heel graag iets kwijt? Laat dan even een berichtje achter en we laten van ons horen!

Nordlaan 28
6881 RN Velp
Netherlands

LogopedieMateriaal is een winkel, een uitgever en kenniscentrum gebouwd door gedreven logopedisten die na jarenlange ervaring in de eigen pratkijk besloten dat kinderen én logopedisten goed materiaal verdienen.

Workshop

In de afgelopen 4 jaar hebben we de geaccrediteerde workshop MPS ( duur 3 uur ) al ruim 50 maal gegeven op verschillende locaties (scholen, instellingen en bij kwaliteitskringen) in Nederland. Deelnemers zijn enthousiast over de combinatie theorie en praktisch werken.

Het werken metMinimale Paren Spellen (MPS) voor kinderen met fonologische problemen is uitdagend en stimulerend. De theoretische basis van fonologische problemen en logopedische differentiaaldiagnostiek komen aan bod tijdens de workshop. Daarna worden de verschillende spellen besproken en oefenen we ze aan de hand van casussen.

De workshop kost € 65,00 per persoon, ook als we op locatie komen.

Zijn jullie met meer dan 10 deelnemers? Dan komen we graag op locatie!

U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Indien u vragen heeft, kunt u ons mailen: logopedievelp@gmail.com

Tijdens de workshop worden de materialen van logopediemateriaal.nl met korting aangeboden.

De workshop wordt gegeven door Lenie van den Engel-Hoek en Willy Dijkstra-Buitendijk, logopedisten.

Om meer te weten, klik hier.

Hier vind je onze algemene voorwaarden voor de Workshop MPS.

 

 

                                                           Wordle


Aanmelden voor de Workshop MPS