Neem contact op

Heb je vragen, is er iets mis met de website of wil je gewoon heel graag iets kwijt? Laat dan even een berichtje achter en we laten van ons horen!

Nordlaan 28
6881 RN Velp
Netherlands

LogopedieMateriaal is een winkel, een uitgever en kenniscentrum gebouwd door gedreven logopedisten die na jarenlange ervaring in de eigen pratkijk besloten dat kinderen én logopedisten goed materiaal verdienen.

Boek_thumb.png

Boek Articulatie

Het boek Articulatie is geschreven door Willy Dijkstra-Buitendijk en Lenie van den Engel-Hoek en is de opvolger van de populare interactieve CDROM onder dezelfde naam. Op 1 november 2013 is, tijdens het congres van de NVLF, het boek bekroond met de Branco van Dantzigprijs.

De logopedie is sterk in ontwikkeling. Nieuwe inzichten, wetenschappelijk onderzoek en de vraag naar evidence based werken vragen up-to-date kennis van de logopedist.

Tien jaar geleden hebben we de eerste versie van de cdrom Articulatie op de markt gebracht. Theorie en praktijk van de logopedische behandeling konden we daarop combineren. Uit reacties van collega’s en door opmerkingen van de cursisten tijdens de workshop MPS bleek er behoefte aan informatie op papier. Met het boek Articulatie hebben we gehoor gegeven aan deze vraag, in combinatie met de voordelen van een DVD.

Inhoud

Deel I
Informatie over therapie van problemen in de verstaanbaarheid onderzoek en beschikbare logopedische therapieën

Deel II
Ideeën voor verschillende werkvormen

DVD
Filmpjes en verschillende oefenbladen

Het boek is voor studenten logopedie een kennismaking met dit onderdeel van de logopedische diagnostiek en behandeling.
Voor collega logopedisten is dit overzicht een ondersteuning voor de therapie van slecht verstaanbare kinderen.

                                                                           Articulatie
                                                                               € 42,50

 


Klik hier om pagina's uit het boek te bekijken